Alla inlägg den 23 mars 2014
En supergod kladdkaka som är perfekt för dig som äter lchf eller som bara vill äta smalare!
Bild lånad från alltommat.se
Du behöver:
200g mörk choklad (70%)
200g osaltat smör
4 ägg
1 dl stevia
1 tsk vaniljpoulver
1 msk kakao
Vrid ugnen på 200 grader.
Börja sedan med att smälta smör och choklad i tjockbottnad kastrull.
Vispa ägg, stevia, vaniljpulver och kakao fluffigt.
Vispa sedan ner chokladen i äggsmeten och fortsätt vispa ett tag. Häll sedan över i form med löstagbar kant (24cm), och tjoppa in i ugn i 6-7 min, klart! Låt svalna innan något innan servering tillsammans med en klick grädde och bär.
Jag gillar den här kladdkakan bäst när den har stått i kylskåp i någon timma och smaken och konsistensen riktigt har satt sig.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|